Powered by Blogger.

Giveaway: Sharing is caring, better when the both of you are rewarded

by - Friday, November 03, 2017




Assalamualaikum!

Ni first time pyka buat giveaway tau. Hehe. Giveaway ni daripada SushiVid. Apa SushiVid ni? Sushivid ni satu website yang sama macam Nuffnang, Chrup-chrup, Says, Hearbeat and etc. Kalau korang rasa korang nak jana pendapatan lebih melalui blog, instagram dan youtube, korang boleh pergi SINI . Korang cuma perlu Log In as Blogger atau Instagrammer atau Youtuber.




Lepas dah log in korang kena tunggu dulu sama ada korang dibenarkan atau tak untuk terus sertai website ni. Copy dulu apa yang dia suruh hehe. Lepastu nanti baru korang boleh start tekat button New Campaign. Click dekat campaign mana yang korang nak, isi detail dan... belum siap lagi. hehe. Korang tak boleh nak continue selagi proposal korang tak diterima.

Website ni juga menawarkan harga yang lumayan. Pakai USD you alls, jangan main-main. Mana ada website ads yang nak tawarkan harga mahalkan? Tapi tulah, mahal-mahal bukan senang nak dapat. Ok la act, Pyka pun baru je tahu pasal website ni dari satu blog. Sorry lupa nama blog. huhu. Korang tunggu apa lagi? Jom la join, mana tahu boleh bantu duit poket korang sikit. hehe. Jom klik SINI

You May Also Like

0 comments

Saya hanya menulis. Jika ada terkasar bahasa. Maafkan saya. Jika terjatuh cinta dengan penulisan saya, Sila Komen