Semester 1 DONE!



YEAY Sem 1 dah habis! huhu. Dah nak habis cuti sem baru nak post entry macam ni. kurkur. Sem 1 sangat-sangat kelam kabut gais. Masani la stress assignment, deadline assignment. groupmate, roomate and etc. But, Alhamdulillah pyka mampu sampai ke sem 2. huyeayy! Banyak ilmu dan memori yang pyka dapat sepanjang sem ni. Macam-macam jenis dugaan. Banyak jugak program yang pyka join sepanjang sem. hehe rasa macam nak share gambar la



GAMBAR KELAS



JOIN DEVCON ACEDEMIA





SUKIS 2017 *beli baju je, tak join sorak pun



SEMBANG SANTAI FSTM



BENGKEL ADOBE PREMIERE GREEN SCREEN




KOKURIKULUM BOLA JARING

*gambar pyka takde dalam ni sebab injured huhu




















Sebenarnya banyak lagi gambar, tapi banyak dah hilang hmm. Phone buat hal. Semoga sem depan pyka dapat phone baru ye hahahha. byee

0 Comments