Powered by Blogger.

Semester 1 DONE!

by - Thursday, November 02, 2017


YEAY Sem 1 dah habis! huhu. Dah nak habis cuti sem baru nak post entry macam ni. kurkur. Sem 1 sangat-sangat kelam kabut gais. Masani la stress assignment, deadline assignment. groupmate, roomate and etc. But, Alhamdulillah pyka mampu sampai ke sem 2. huyeayy! Banyak ilmu dan memori yang pyka dapat sepanjang sem ni. Macam-macam jenis dugaan. Banyak jugak program yang pyka join sepanjang sem. hehe rasa macam nak share gambar la


GAMBAR KELAS



JOIN DEVCON ACEDEMIA





SUKIS 2017 *beli baju je, tak join sorak pun




SEMBANG SANTAI FSTM



BENGKEL ADOBE PREMIERE GREEN SCREEN



KOKURIKULUM BOLA JARING
*gambar pyka takde dalam ni sebab injured huhu



















Sebenarnya banyak lagi gambar, tapi banyak dah hilang hmm. Phone buat hal. Semoga sem depan pyka dapat phone baru ye hahahha. byee

You May Also Like

0 comments

Saya hanya menulis. Jika ada terkasar bahasa. Maafkan saya. Jika terjatuh cinta dengan penulisan saya, Sila Komen