Powered by Blogger.

Giveaway: Planner Sioca 2018

by - Friday, November 03, 2017






 Assalamualaikum


 It's GIVEAWAY time! Tema planner tahun 2018. Huhu. Tadi baru share Giveaway dari SushiVid sekarang Giveaway dari Susun Atur Sioca pulak hehe. Siapa sini hari dia selalu agak kelam kabut? Serabut? Taktahu nak buat mana satu dulu? Ha jangan risau, dekat SINI ada giveaway untuk korang hehe. Sekarang tengah promosi tau hee. Harga sangat berpatutan dengan Planner dia.



Planner yang sangat kemas dan comel, siapa taknak kan? Sesuai sangat bagi student. Korang boleh catat bila kena submit assignmetn, bila nak midterm, bila ada quiz, bila kena submit tutorial, bila kena submit projek bahasa dan macam-macam lagi. Korang boleh juga catat To-Do dalam planner. Semua serba lengkap tau. Apa tunggu lagi? Jom la beli atau join giveaway Planner ni.

klik

SINI.....SINI....SINI.....SINI.....SINI

You May Also Like

0 comments

Saya hanya menulis. Jika ada terkasar bahasa. Maafkan saya. Jika terjatuh cinta dengan penulisan saya, Sila Komen